Компанія «Белтімпорт» першою в Україні, втім, як і на всьому пострадянському просторі, прийнята до складу EPTDA - Європейської асоціації дистриб'юторів приводних елементів. За це рішення одноголосно проголосували всі члени Ради Директорів EPTDA і вже у вересні Белтімпорт буде представлений на щорічній конференції в Берліні більше, ніж 250-ти компаніям - ключовим виробникам і дистриб'юторам, які працюють в бізнесі приводних елементів і систем управління рухом.

EPTDA - була заснована в 1998 році в Іспанії і дає єдину платформу для комунікації та взаємодії для головних виробників і найсильніших дистриб'юторів в бізнесі приводних елементів і управління рухом, на базі асоціації PTDA (США). Зараз штаб-квартира EPTDA знаходиться в Брюсселі.

Ми впевнені, що відтепер «Белтімпорт», а значить і його клієнти, отримають додаткові можливості. Які? Ми хотіли б розповісти про це в кінці вересня, вже після закінчення щорічної конференції. А поки, ми пишаємося тим, що Белтімпорт, в ранзі повноправного учасника EPTDA, першою з українських компаній, удостоєна права взяти участь у такому представницькому форумі.